Hirdetés

Az MCU legambiciózusabb, egyben legfurcsább darabja? Befutottak a WandaVision első reakciói

|

A Marvel Moziverzum negyedik fázisának első sorozata napokon belül elrajtol, ráadásul rögvest két résszel.

Hirdetés

Magyar idő szerint szombat kora este feloldották a WandaVision közösségi médiás embargóját, így hát az amerikai sajtó szerencsésebb munkatársai rögvest be is számoltak arról, mit gondolnak röviden Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) saját szériájáról - legalábbis, ha minden igaz, annak első három epizódjáról.

Ahogy az az első véleményekkor mindig lenni szokott, egyelőre nagy az öröm, de beszéljenek helyettünk a nagyobb lapok firkászai közül egy páran.

Hirdetés

Steven Weintraub, a Collider főszerkesztője például imádja, mekkorát vállal a széria, sőt, szerinte "Kevin Feige lenyűgöző irányítása miatt" az MCU a legek legje, és mert "hajlandók kockáztatni", ahogy azt majd a WandaVisionben is láthatjuk.

A DiscussingFilmnél úgy vélik, a fondorlatos felvezetés "nagyot csavar a sitcom formátumán", a Marvel pedig "új terepre" tévedt, pontosabban "a maga útját járja". Olsen és Bettany játékát MCU-beli csúcspontjuknak tartják, de szerintük a Monica Rambeau-t játszó Teyonah Parris is tündököl minden jelenetében.

Brandon Davis a Comic Booktól azt írja, nem győzi hangsúlyozni, "mennyire más a WandaVision az eddigi MCU-hoz képest": nagyon erősen kitart saját sitcomos felépítése mellett, amit Davis merész lépésnek tart, de szerinte ez kifizetődik, és a misztikumot is ez építi.

Kevin Polowy a Yahoo Entertainmenttől a sorozatot "az egyik legambiciózusabb (egyben legfurcsább) dolognak" tartja, amit a Marvel valaha letett az asztalra - és ezt úgy mondja, hogy "ez az a stúdió, ami legutóbb háromszáz hőst szuszakolt bele a filmjébe".

A Decider Brett White-jának a WandaVision testesít meg mindent, amire vágyott, és még annál is többet:

"Nem parodizálja vagy gúnyolja a klasszikus sitcomokat, hanem számomra talán a legtisztességesebb, legőszintébb módon ünnepli ezt a művészeti formát."

Részletesebb kritikát január 14. csütörtöktől lehet publikálni a sorozatról, melynek premierjére január 15-én kerül sor a Disney+-on, akkor máris két epizóddal az összesen kilencből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)