Hirdetés

Az MCU Vakanda sorozatának munkacíme sokat elárul a projekt sztorijáról

|

Ugyan a spin-off széria még messze van a premiertől, a rendelkezésre álló infók alapján már elkezdhetünk tippelgetni annak történetével kapcsolatban.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának nemrég indult ötödik fázisa sok szempontból fontos lesz. A negyedik felvonás langymeleg fogadtatása után az MCU csapatainak valami komolyabbal kell előállniuk, és ez a sorozatokra is vonatkozik.

A felhozatalnak szerves része lesz majd a Disney+ Vakanda szériája, amit a Fekete Párduc filmek rendezője, Ryan Coogler fog összerakni. Készül elvileg egy Okoye történetére fókuszáló spin-off is, de egyelőre nem tiszta, hogy az része lesz-e a Vakanda szériának vagy két külön projektről van-e szó.

Hirdetés

Akárhogy is, számíthatunk egy sorozatra a Fekete Párduc otthonáról, és a Collider újságírói el is kezdték azzal kapcsolatban kifaggatni Nate Moore-t, a Marvel Studios egyik producerét. Moore elmondása szerint sajnos a Vakanda sorozat "nem áll olyan jól, mint ahogy azt a rajongók szeretnék", így még valószínűleg sokat kell majd várnunk a premierre.

A helyzetjelentés mellett azonban azt is elárulta, hogy a projekt munkacíme "Golden City", ami egyébként egy egyértelmű hivatkozás Birmin Zanára, Vakanda fővárosára. A várost az Arany Törzs (Golden Tribe) alapította még Vakanda történelmének kezdetén, ebben pedig Bashenga, az első Fekete Párduc is nagy segítség volt. Ő volt az első, aki magához vette a szív-alakú növényt, és felvette a Párduc képességeit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A munkacím alapján nem nehéz elképzelni, hogy a Vakanda sorozat Bashengára és a Golden City megalapítására hivatkozik. Érdekes történet lenne ez, a kérdés csak annyi, hogy a sztori mennyire rezonálna a nézőközönséggel. Titeket érdekelne egy Vakanda múltjába nyúló sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)