Hirdetés

Az MCU-s Holdlovag sorozat egyik saját karaktere hamarosan a képregényekbe is bekerül

|

A Marvel Comicsban is debütálni fog az a szuperhős, akit először a Disney+-os Holdlovag sorozatban ismerhettünk meg.

Hirdetés

Lehet, hogy sokan közületek már csak nyomokban emlékeznek a Disney+-on futott Holdlovag tévésorozatra, de a jelek szerint a Marvel egyáltalán nem felejtette el a szériát, sőt most éppen azt tervezik, hogy annak egyik saját karakterét teljesen átemelik a képregények világába.

Kiderült ugyanis, hogy a Moon Knight képregénysorozat hamarosan megjelenő, ünnepi, egyben bővített kiadású 25. lapszámában fel fog bukkanni Layla El-Faouly. Tudjátok, a sorozatban ő volt Marc Spector felesége. Ez azonban még messze nem minden.

Hirdetés

A 25. jubileumi számmal párhuzamosan ugyanis elstartol az ötrészesre tervezett Moon Knight: City of the Dead minisorozat is, melynek első számában rögvest debütál Layla El-Faouly szuperhősénje, vagy Scarlet Scarab. Igen, a jelek szerint ezt is egy az egyben átemelik a sorozatból.

Scarlet Scarab így fest majd a képregényekben:

A Moon Knight képregénysorozat 25. száma és a Moon Knight: City of the Dead első füzete is júliusban fog felkerülni az amerikai képregényboltok polcaira.

A Holdlovag sorozatról készült kritikánkat egyébként itt olvashatjátok, vagy akár meg is nézhetitek: 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)