Hirdetés

Az megvan, hogy a fiatal Wednesdayt egy magyar kislány játszotta el?

|

Magyar névre lehettek figyelmesek azok, akik a Wednesday stáblistájára is kíváncsiak voltak.

Hirdetés

A Ripost számolt be nemrég arról, hogy a Netflix történetének egyik legsikeresebb sorozatának, a Wednesdaynek bizony magyar származású szereplője is volt, Váradi Karina ráadásul nem is akárki, hanem épp a címszereplő fiatalabb, hat év körüli verzióját játszotta el - tudjátok, például abban a jelenetben, melyben a kis Wednesday kedvenc kölyökskorpióját sétáltatta. 

A bulvármagazin Karina anyukájával, Bandula Nikolettel is beszélt, aki a következőket mondta kislányáról:

"Imádja ezt, az az álma, hogy Hollywoodban legyen színésznő, én pedig mindenben támogatom. Mindent a kislányom miatt csinálok, hogy neki jó legyen, és elérje az álmait"

Karina édesanyja tíz éve költözött Kazincbarcikáról Angliába, jelenleg is itt neveli lányát.

Hirdetés

Nikolett az is elmesélte, hogy nagyjából öt éve látott egy hirdetést, melyben gyerekmodelleket kerestek, ekkor indult el a kis Karina karrierje, akivel egyből több ügynökség is le akart szerződni - végül a földrajzi okok miatt döntöttek egy londoni cég mellett, és nagyon úgy fest, hogy a dolog bevált.

Karina ugyanis szerepet kapott a Romániában forgatott Wednesday sorozatban, ő játszhatta el pár visszaemlékezős jelenetben a főszereplő fiatal változatát. 

Jenna Ortega és Váradi Karina (Fotó: Bandula Nikolett)
Jenna Ortega és Váradi Karina (Fotó: Bandula Nikolett)

Egyelőre nem tudni, hogy az esetleges folytatásokban (hiszen továbbra sem jelentették be hivatalosan a Wednesday második évadát) számítani fognak-e újra Karinára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)