Hirdetés

Az megvan, hogy az Amazon: Ügyvéd sorozat gyakorlatilag bevezette Rozsomákot az MCU-ba?

|

Egy apró, de egészen konkrét utalásról van szó az Amazon: Ügyvéd második részében.

Hirdetés

A héten már az Amazon: Ügyvéd sorozat harmadik epizódja érkezik, de mi most egy pillanat erejéig kanyarodjunk vissza a második részhez. Itt ugyanis abban a jelenetben, mikor Jennifer Walters kirúgása után épp egy "10 szokatlan állás az újrakezdéshez" írást olvas, az ajánlott cikkek között felbukkan egy egészen izgalmas is.

A szóban forgó másik cikk címe pedig a következő: "Egy férfi fémkarmokkal harcolt a kocsmai verekedésben". Nem nehéz összerakni, ki lehetett az illető. 

Hirdetés

Konkrétan tehát nincs kimondva, hogy az adamantiummal bevont karmokkal rendelkező Rozsomákról van szó, de elég egyértelmű, hogy ki is lehet az, akire illik ez a leírás, és nem áll tőle távol egy kocsmai bunyó. A Marvel filmes univerzumában először a Ms. Marvel tévésorozatban esett szó a mutánsokról (a Bosszúállók: Ultron korában csak a hibás fordítás miatt hangzott el a mutáns szó a magyar szinkronban), de tudjuk, hogy a távlati tervek között szerepel egy mutánsos mozi is, ennek kapcsán azonban egyelőre még nem szolgáltak konkrétumokkal a fejesek. 

Az említett jelenetben egyébként egy másik cikk a "Miért áll ki egy hatalmas férfi szobra az óceánból?" címmel is kiszúrható, ez teljesen világos, hogy az Örökkévalók mozi fináléjára utal. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)