Hirdetés

Az megvan, hogy az egyik legjobb anime főcímdal a Jolly-féle Bulikirály feldolgozása?

|

Nem véletlenül volt olyan ismerős a Paripi Koumei nyitánya a magyar nézőknek.

Hirdetés

Nemrég indult a Paripi Koumei (Ya Boy Kongming!) anime, ami egy népszerű magasorozatot ültet át mozgóképes formába. Az eredeti képregény 2020 áprilisa óta fut, az anime sugárzása pedig idén áprilisban kezdődött el, eddig három epizód került belőle adásba.

A sztori szerint a kínai három királyság korában élt egy számos katonai sikert arató tábornok, Zhuge Liang Kongming, aki halálos ágyán azt kívánta, bárcsak egy békésebb világban élhetne új életet. Pontosan így is történik, ugyanis a modern Japánban, egészen pontosan Tokió bulinegyedében tér magához fiatalon, egy halloweeni jelmezes buli kellős közepén. 

Hirdetés

Érdekes felültés, a beszámolók szerint a manga és az anime is kifejezetten jó, a magyar nézők számára viszont a sorozat főcímdala lesz nagyon érdekes. A sokak szerint az idei animeszezon egyik legjobb nyitánya ugyanis Jolly 2014-es mulatós dalának, a Bulikirálynak a feldolgozása.

Parancsoljatok, így hangzik a főcímdal a Queendom előadásában (hivatalos feldolgozásról van szó, ahogy ez a videóban fel is lett tüntetve):

Ez pedig az eredeti mű, Jolly 2014-es Bulikirálya. 

Végezetül, hogy teljesen legyen a kör, íme az eredeti dal és a Paripi Koumei intrója összemixelve:

Mit is lehetne még ehhez hozzátenni? "Csiki csiki bám bám!"

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)