Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi korábbi írója megölte volna az egyik szereplőt

|

Volt egy időszak, amikor Kenobi története egy külön filmes trilógia lett volna, és ott Reva is teljesen más szerepet kapott.

Hirdetés

Egy héttel az Obi-Wan Kenobi vége után talán már senkit nem fog zavarni, de azért megjegyezzük, hogy spoileres innentől minden. Aki még nem látta az utolsó részeket, az pótolja be, mielőtt tovább olvassa ezt a cikket.

A történet végéről beszélünk ugyanis, amikor az utolsó részekben kiderül, hogy Reva volt az egyik jedi növendék, akit Anakin Skywalker lemészárolt a templomban. A Harmadik Nővér persze túlélte a dolgot, ésbeállt az inkvizítor csapatba, hogy idővel bosszút állhasson az egykori jedi lovagon.

Hirdetés

Volt egy időszak a Disney Star Wars franchise tervezése alatt, amikor Obi-Wan Kenobi történetét Stuart Beattie kezeibe adták. Ekkor a sztori egy filmes trilógia volt, és ugyan Reva már akkor is benne volt az eredeti tervben, ott még nagyon más célokat szolgált .

"Obi-Wan nyilván nem ölheti meg Vadert, így kellett valaki, akit legyőzhet. Innen jött Reva, akit Obi-Wan megölhetett vagy megmenthetett volna. A Darth Vader sztoriszál mindig is keserű véget kellett hogy érjen, de Reva pont ezért született."

Beattie verziójában Reva nem tudta, hogy Anakin Skywalker és Darth Vader ugyanaz a személy, és a titok későbbi nyitja vezetett volna a karakter történetének végéhez.

"Honnan tudhatta volna, hogy a nagy robotember, akit Darth Vadernek hívnak valójában az az alak, aki megpróbálta megölni őt? Szóval Obi-Wan árulta el neki a titkot, ami oda vezetett volna, hogy Reva megmenti Obi-Want. A sztori végén elmegy Vaderhez, és azt hazudja neki, hogy megölte a jedi mestert, tudva azt, hogy ezzel aláírta a halálos ítéletét és megmenti ezzel Kenobit. A halála a történetének végét és feloldozását jelentette volna."

Szerintetek jobban jártunk volna ezzel a sztorival, mint amit végül kaptunk?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)