Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi sorozat egy másik fontos szereplőt is visszahoz?

|

Egy friss pletyka szerint nem csak Ewan McGregor fogja ismét magára ölteni korábbi szerepét.

Hirdetés

Már biztos, hogy a Disney készít egy különálló Obi-Wan Kenobi sorozatot, amiben a rajongók legnagyobb örömére ismét Ewan McGregor fogja játszani a közkedvelt Jedi-lovagot. Egyelőre elég kevés információval rendelkezünk a szériát illetően, de nemrég felröppent egy pletyka, miszerint az előzménytrilógia egy másik fontos szereplője is visszatérhet a képernyőre.

Hirdetés

Az a hír járja, hogy McGregor mellett Hayden Christensen is fel fog tűnni a sorozatban, méghozzá újból a tragikus sorsú Anakin Skywalker szerepében. Elvileg a színész már meg is egyezett a készítőkkel, ráadásul nem is egy szimpla cameo erejéig térhet vissza, hanem rendszeres szereplőként láthatjuk majd a képernyőn.

A pletyka szerint az augusztusra tervezett Star Wars Celebrationön jelentették volna be Christensen visszatérését, ám az esemény időközben törölve lett. Értelemszerűen egyelőre csak óvatosan érdemes kezelni ezt az információt, hiszen a Disney részéről még nem történt meg a hivatalos bejelentés.

Ti örülnétek Anakin visszatérésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)