Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi sorozat színésze is reagált a rajongói elméletekre

|

A Grand Inquisitor maga válaszolt az Obi-Wan Kenobi nézőinek kételyeire.

Hirdetés

Akik még nem érték utol mindenki kedvenc jedi mesterük történetét, azokat most figyelmeztetnénk, hogy innentől spoilerekről fogunk beszélgetni. A Grand Inquisitort (avagy főinkvizítort) alakító Rupert Friend nyilatkozata értelmetlenné válna, ha elkezdenénk kerülgetni a forró kását.

Aki lépést tartott a szériával (valószínűleg ti vagytok többen) az már persze tudja, hogy a túlélő Jedi lovagok legrettegettebb ellenfelét saját embere döfte hasba, ezzel (látszólag) kivégezve az Inquisitort. A rajongók azonban kétkedve figyelték az eseményeket.

Hirdetés

A Star Wars: Rebels sorozat technikailag évekkel az Obi-Wan után játszódik, és abban a Grand Inquisitor egy fontos szerepet tölt be. Ráadásul a karakter egy olyan faj tagja, amelyiknek két gyomra is van, így alapvetően túlélhette azt, hogy hasba döfték.

Rupert Friend a következőt reagálta a rajongók elméleteire a Jimmy Kimmel Live!-ban:

"Kimmel: És aztán gyomron szúrták a karakteredet...

Friend: Az egyiket.

Kimmel: Az egyiket szúrták keresztül. Mert a karakterednek két gyomra van, mint egy vízilónak vagy ilyesmi. Szóval azt mondják a Star Wars elemző-nerdök, hogy ezért aztán túlélhetted ezt, mert van egy másik gyomrod.

Friend: Te tudod, hogy túléltem?

Kimmel: Igen.

Friend: Hogy?

Kimmel: Fogalmam sincs, csak benyögtem, hogy lássam a reakciódat.

Friend: Szép próbálkozás.

Kimmel: Feltételezem, hogy túlélted, különben minek lennél itt?"

Minden jel arra utal, hogy a Grand Inquisitor él, és még ha nem is bukkan fel később az Obi-Wan Kenobi szériában, előbb-utóbb valószínűleg viszontlátjuk majd még.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)