Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi meglepetésszínésze elsírta magát a próbán

|

Szem nem maradt szárazon az Obi-Wan Kenobi fináléjának forgatásán.

Hirdetés

Mostanra bőven volt már ideje mindenkinek megnézni az Obi-Wan Kenobi sorozatot a Disney+-on, akit csak érdekelt a széria, de azért a rend kedvéért felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy az alábbi sorok masszívan spoileresek lesznek, konkrétan az kerül szóba, kivel találkozott Ewan McGregor karaktere a történet végén.

Ha ez nem zavar benneteket, vagy láttátok már a záróepizódot, akkor pontosan tudjátok persze, hogy kiről is van szó. Nos, az őt alakító színész árult most el pár érzelmes részletet a forgatásról.

Hirdetés

A sorozat végén ugyebár Qui-Gon Jinn tér vissza erőszellemként, és természetesen ismételten Liam Neeson alakítja Obi-Wan egykori mesterét. Neeson nemrég egy interjúban mesélt a nagy visszatérésről, és azt is elárulta, hogy elég érzelemdús lett a forgatás. Sőt, már a felvételeket megelőző próbák során elsírta magát a színész, akkora hatással volt rá az, hogy az 1999-es Baljós árnyak után ismét McGregorral dolgozik együtt egy Star Wars produkción. 

Egészen pontosan így fogalmazott az immár 70 esztendős északír színész:

"Ewan McGregor Obi-Wanja volt ott egy tevén, egy igazi tevén, és én. A felvétel előtt elpróbáltuk a jelenetet, és egyszer csak elsírtuk magunkat."

Qui-Gon Jinn egyébként a Star Wars: Tales of the Jedi animációs sorozatban is szerepelni fog, a karakter hangját itt is Liam Neeson adja. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)