Hirdetés

Az Öngyilkos osztagból sokkal könnyebben lehetne rendezői változat

|

Most, hogy pont került a Snyder kampány végére, kezdődhet a harc az Öngyilkos osztag David Ayer verziójáért, a rendező szerint nem is lenne annyira nagy akadály ez.

Hirdetés

A Collider egyik szerkesztője Twitteren tette fel a kérdést, hogy ha már készül Az Igazság Ligája rendezői változat, akkor DC miért nem akar az Öngyilkos osztagból is csinálni egy rendezői változatot és kiadni azt is az HBO Maxen. David Ayer látta a tweetet és válaszolt is alá, amivel persze kicsit sikerült is felhergelnie a népet.

Hirdetés

A rendező szerint az ő filmjéből sokkal egyszerűbb lenne új verziót csinálni (ez a reakció egyébként arra érkezett, hogy a Warner mennyi pénzt is fordít Az Igazság Ligájára):

"Az én változatomat könnyű lenne befejezni. Katartikus élmény lenne számomra. Belefáradtam már abba, hogy egy olyan filmért rugdalják a hátsómat, amit Ollókezű Edward rakott össze. Az a film, amit én csináltam sosem látta meg a napvilágot."

Ayer elmondta, hogy vágáskor konkrét sztoriszálak kerültek ki, az egyetlen harc, amit megnyert az volt, hogy megtartsák Diablo tragikus történetének egy fontos pontját.

"Nézd meg a filmjeimet: halál, bűntudat, kiszabadulás egy káros kapcsolatból. Ezek a filmjeim témái. Az emberi lélek gyönyörű és összetett."

Kíváncsiak leszünk rá, hogy miután a DC és a Warner engedtek a rajongóknak a Snyder kapcsán, most mi lesz Az Öngyilkos osztag sorsa, és vajon ez a trend milyen hatással lehet a jövőbeli projektekre, esetleg szabadabb kezet kaphatnak-e a rendezők. Ebben azért nem lennénk annyira biztosak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)