Hirdetés

Az Örökkévalók egyik színésze több Marvel-filmre is aláírt

|

Bár a Marvel Studios az utóbbi időben eseti alapon szerződtette le a színészeket, azért vannak kivételek.

Hirdetés

Kifejezetten megosztó lett az Örökkévalók a kritikusok körében: szerintünk bár nem az eddigi legjobb Marvel-film, viszont nem is a legrosszabb, ráadásul nagyon fontos szerepet tölt be a Marvel Filmes Univerzum alakulásának szempontjából. Az Oscar-díjas Chloe Zhao rendezése olyan színészeket vonultat fel, mint Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek és a nagy gamer hírében álló Kumail Nanjiani, akiknek a karaktereikben még rengeteg potenciál van.

Ennek ellenére a Marvel Studios egyik producere korábban azt mondta, hogy egyáltalán nem törvényszerű a folytatás megvalósítása.

Hirdetés

Ennek most némileg ellentmond az az információ, amit az Örökkévalók egyik sztárja, az Ajakot megformáló Salma Hayek árult el a Smallzy's Celebrity Talk Podcast keretében. A színésznő ugyanis bevallotta, hogy több Marvel-filmre is aláírt, és nagyon jó mókának érzi, hogy ennek a titkos társaságnak a része lehet, amelyet félelem nélkül meg kell védeni. Az természetesen nem derült ki, hogy mennyi filmre szól a szerződése és pontosan mik azok, így simán lehet az Örökkévalók 2 vagy akár pár cameo is a stúdió más alkotásaiban (legyen az mozis projekt vagy Disney+-os sorozat). 

Hayek megállapodása azért is érdekes, mivel pár hónapja kiderült, hogy a Marvel Studios többé már nem láncolja magához a színészeket olyan hosszú ideig (korábban akár kilenc szerepre is szólhattak a szerződések), vagyis általánosságban véve rövidtávra kötik le őket.

Innentől spoiler következik:

Hayek visszatérése azért is különös, mert a filmből meglehetősen korán kiderül, hogy karaktere, Ajak halott, és visszaemlékezéseket kapunk róla abból az időszakból, amikor Ikaris elárulta és végül Kro, a Devinások vezetője megölte. A Marvelnek így kreatívnak kell lennie a visszahozásával, ami simán lehet újabb visszaemlékezés vagy valami más megoldás. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)