Hirdetés

Az Örökkévalók minden más filmnél jobban nyitott a Disney+-on

|

Chloe Zhao tavalyi Marvel projektje nemrég került fel a Disney streamingszolgáltatására, és máris rekordot döntött.

Hirdetés

Bár a Pókember: Nincs hazaút tavaly letarolt mindent és ezáltal a Marvel egyik ékköve lett, azért arról sem szabad megfeledkezni, hogy 2021-ben több filmmel is jelentkezett a stúdió. A Fekete Özvegy nem sok vizet zavart (nagyjából 380 millió dolláros bevétellel), a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája már sikeresebb volt (432 millió dollárral).

Az Örökkévalók pedig a kettő között foglalt helyet körülbelül 402 millió dolláros bizonyítvánnyal - utóbbihoz hozzátartozik, hogy meg kellett azzal is küzdenie, hogy a homoszexualitás ábrázolása miatt több országban be sem mutatták. 

Hirdetés

Talán ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a mozikban nem teljesített túl acélosan a Marvel halhatatlan csapata, addig az otthon filmezőknél annál nagyobb sikert aratott. Az Örökkévalók 2022. január 12-én csatlakozott a Disney+ felhozatalához azokban a régiókban, ahol már elérhető a szolgáltatás, a The Direct jelentése szerint pedig a legnagyobb streaminges debütálást tudhatja magáénak a felkerült Marvel-filmek közül.

A SambaTV által gyűjtött adatok alapján az Örökkévalókat több mint 2 millió háztartás nézte meg az első öt nap során, ezzel pedig megdöntötte a korábban a Shang-Chi által tartott rekordot, sőt rálicitált a vállalat más filmjeinek ugyanezen időszakaira (Szörnyella - 686 ezer, Mulan 1,2 millió) is. Sem a Marvel Studios, sem a Disney+ nem közölt statisztikákat, szóval nincs hivatalos megerősítés ezekről. Az összehasonlítás kedvéért: a rivális HBO Maxnél a The Suicide Squad 2,8 milliót, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája pedig 1,8 milliót tudott felmutatni a felkerülésük utáni napokban. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)