Hirdetés

Az Örökkévalókban majdnem Amerika Kapitány is feltűnt

|

A film egyik írója szerint a stáblistás jelenet először egy nagyon más jövőt vetített elő.

Hirdetés

Ugyan Az Örökkévalók nem állította fejre a Marvel univerzumot, de tartogatott pár meglepetést, melyekről a rajongók azóta is beszélnek. Az egyik vendégszereplő felbukkanása például nagy jövőt jósolt egy új hős számára.

A sztori írópárosának fele, Kaz Firpo most elárulta, hogy a stáblistás jelenethez eredetileg valaki mást akartak behúzni. Ahhoz viszont, hogy ezt kitárgyalhassuk nyilván spoilerekről kell beszélnünk, így aki még nem látta a filmet, az most csukja be a szemeit.

Hirdetés

Az egyik stáblistás jelentben azt láthattuk, ahogy Dane Whitman azon agyalt, hogy felkapja-e ősei fegyverét, az Ében Kardot, és harcba induljon-e Sersei megmentéséért. Ekkor hallunk egy hangot a háttérből, akinek gazdája mint kiderült nem más, mint a Mahershala Ali által játszott Penge. Ez utóbbit egyébként maga a rendező, Chloe Zhao erősítette meg.

Kaz Firpo most hozzátette a történethez, hogy egy ponton nem Alit tervezték behívni erre a kis cameóra, hanem Anthony Mackie-t, mint Amerika Kapitányt.

"Azt hiszem volt olyan időszak, amikor a háttérszereplő Sam, az új Kapitány volt."

Tekintettel arra, hogy Penge felbukkanása tökéletesen előrevetítette Dane Whitman potenciális jövőbeli sztoriját, furcsa elképzelni, hogy az új Kapitány is lehetett volna a figyelmeztető hang. Így utólag belegondolva, talán jobb is, hogy most Samet kihagyták ebből a buliból.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)