Hirdetés

Az összes kedvenc filmünk egy videón, te mennyit ismersz fel?

|

Imádjuk a popkulturális utalásokkal tűzdelt videókat, de ebben annyi van, hogy még sokadik megnézés után sem vagyunk biztosak benne, hogy mindet felfogtuk.

Hirdetés

Cruisr zenés videójában a saját számuk, az All Over dübörög, miközben annyi filmes utalást láthatunk, amennyit talán még soha egy anyagban. Nyugodtan állíthatjuk, hogy mi láttuk a kötelezőket, de még így sem biztos, hogy mindet helyesen felismertük.

Van itt James Bond, Batman, Kill Bill, Alien és még kismillió más, amiket felsorolni is hosszú lenne. A klasszikus jelenteket olyan szépen összemosta a készítő, hogy időnk sincs felfogni, hogy mit láttunk, nem hogy visszaemlékezni a kellemes alapanyagokra. 

Az első, aki leírja kommentben az összes utalást, ami a videóban van, az kap egy ceruzás kisötöst zölddel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)