Hirdetés

Az őt elnyomó idősebb férfiakra panaszkodott Chloë Grace Moretz

|

A pályáját már gyermekként elkezdő színésznőnek sokat kellett küzdenie, hogy komolyan vegyék.

Hirdetés

Chloë Grace Moretz ugyan még mindig csak 25 éves, de már közel 18 évnyi színészi tapasztalat van a háta mögött, hiszen a debütáló szerepét még kislányként, a 2005-ös A rettegés házával szerezte Ryan Reynolds oldalán.

A színésznő azóta főként a Kick-Ass széria Mindyjeként ismert, nemrég pedig azzal ment nagyot geek-körökben, amikor Henry Cavill, Terry Crews és más hírességek nyomában járva ő is belépett a gamer PC-s közösségbe, méghozzá egy könnyfakasztóan izmos vassal.

A Dishonored Emily Kaldwinjének hangját is kölcsönző Moretz a napokban a Reign with Josh Smith podcastnek adott interjút, amelyben feltárta, hogy hiába volt már tinédzserként is közel egy évtizednyi színészi tapasztalata, keményen meg kellett küzdenie azért, hogy komolyan vegyék.

Hirdetés

A színésznő a 2013-as Carrie-ben játszott először vezető szerepet, ám ez nem hozta el neki automatikusan a tiszteletet is.

"A legtöbbször az idősebb férfiak voltak azok, akik gyerekként kezeltek. Valahányszor komoly javaslatokat akartam felhozni, gyakran lelőtték azokat... Egy idősebb férfinak érvelni a 14, 15, 16 éves önmagad nevében egy igazán, igazán őrült típusú agyb*szás."

- emlékezett vissza Moretz, aki elmondása szerint már tiniként is gyakran bocsátkozott hatalmi harcokba az idősebb férfi kollégáival.

"Szerintem a határok szuper fontosak. A határaid felismerésének és érvényesítésének pedig az is része, hogy hibáztatás és ítélkezés nélkül kimondod az igazságot az embereknek."

- folytatta a színésznő.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Habár nem voltunk még tiniszínészek hollywoodi filmekben, annak kapcsán valószínűleg minden olvasónknak vannak élményei, hogy ebben a korban milyen fontosak tudnak lenni a környezet visszajelzései, így laikusként sem nehéz megérteni Grace Moretz sérelmeit.

A színésznőt jelenleg a Periféria című amazonos sorozatban láthatjátok, jövőre pedig a Netflixen debütáló Nimonában bizonyíthatja tehetségét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)