Hirdetés

Az ötödik Indiana Jones film után Harrison Ford végleg szögre akasztja ostorát és legendás kalapját

|

A színész a D23 rendezvényen adott interjúban erősítette meg a hírt.

Hirdetés

John Williams, a világhírű zeneszerző idén nyáron már említette egy interjúban, hogy neki és Harrison Fordnak is a most készülő Indiana Jones film lesz az utolsó, amelynek létrejöttében közreműködnek. Ford ugyan a visszavonulásról nem beszélt, viszont a D23 Lucasfilm panelje során kijelentette, hogy az ötödik mozifilmmel számára véget fog érni a franchise. Nehezen tudnánk elképzelni más alakításában Indy-t, főleg úgy, hogy a sokak által alkalmas utódnak vélt Chris Pratt viccesen megjegyezte, miért nem vállalná a szerepet.

Ford a 2008-as  Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után tért vissza a szerephez, oldalán a Fleabag sorozattal hatalmas sikert arató Phoebe Waller-Bridge-dzsel. További fontos szerepekben láthatjuk majd Antonio Banderast, Mads Mikkelsent, Thomas Kretschmannt, Boyd Holbrookot, Shaunette Renée Wilsont és Toby Jonest is.

Hirdetés

A franchise jövője egyelőre nem tisztázott az ötödik rész után, viszont a címszereplő tréfálkozva megerősítette, hogy neki biztosan ez az utolsó Indiana Jones filmje, és bármennyire is jó móka lehet, többször már nem fogják visszarángatni a kollégái. Még a Kincsvadászokból ismert Ke Huy Quan sem, aki gyerekként játszott Ford oldalán az Indiana Jones és a végzet templomában.

A két színész 38 év után találkozott újra és az Instagramon megosztott közös fénykép alapján nagyon örültek egymásnak. Ke Huy Quan egyébként azért vett részt a D23 Expón, mert hivatalos volt a Marvel panelre, ahol bejelentették, hogy szerepet kapott a Loki második évadában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A még mindig cím nélküli ötödik Indiana Jones film bemutatójára 2023. június 30-án számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)