Hirdetés

Az új Alien film rendezője megtalálta az ideális főszereplőt

|

Fede Alvarez új Alien projektje még Ridley Scott figyelmét is felkeltette.

Hirdetés

Alvarez keményen dolgozik a Hulu szolgáltatására készülő Alien filmen, és ugyan a kamerák még nem forognak, a stábilsta már szépen gyarapodik. A Deadline jelentése szerint megvan, hogy ki lesz Sigourney Weaver, Noomi Rapace és Katherine Waterston utódja.

A következő szörnyeteg prédája nem más lesz, mint Cailee Spaeny, akit a legtöbben az HBO Easttowni rejtélyek című sorozatából ismerhettek.

Hirdetés

Alvarez Alien filmje egyébként egy érdekes életutat járt be. A projektet először a rendező maga mutatta be Ridley Scottnak, aki évekkel később felhívta őt, és megkérdezte tőle, hogy "még mindig meg akarja-e csinálni". A válasz igen volt, így Scott fogta a saját stúdióját, behívta a kollégákat a 20th Century-től, és Alvarez Alien filmjét helyezték a prioritási listájuk élére.

Hogy ez a gyakorlatban milyen eredményt fog szülni, az még nyilván kérdéses, de az, hogy maga Ridley Scott is benne van a produkció előkészületeinek folyamatában, nagyon jó jel. Ráférne már a franchise egy tisztességes folytatás.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)