Hirdetés

Az új Batman animációs filmben te ölheted meg Robint

|

A Batman: Death in the Family animációs film a kezünkbe adja a döntést pont úgy, mint azt régen a DC Comics is megtette a Batman füzetek esetében.

Hirdetés

DC Universe Animated Originals brand következő animációs filmje Batman: Death in the Family címmel érkezik, a DC Comics kiadványainak ismerői pedig pontosan tudják, hogy ez mit jelent: Jason Todd, vagyis a második Robin halálának történetét szállítják le nekünk. A körítés viszont nem lesz hétköznapi. 

Hirdetés

Anno az 1988-as Batman: A Death in the Family (magyarul Batman: Halál a családban) képregénytörténetben Joker megölte Batman aktuális segítőjét, Jason Toddot. Robin halála azért volt különleges, mert maguk az olvasók dönthettek, betelefonálással szavazhattak arról, hogy Jason élje túl a kalandot, vagy vesszen oda. A rajongók végül a halála mellett döntöttek, és Jason Todd hosszú időre el is tűnt, csak pár éve támasztották fel őt a DC kreatív elméi. 

A Batman: Death in the Family animációs film valami ehhez egészen hasonló élmény szeretne kínálni, ugyanis egy interaktív mozi lesz, ahol a néző dönthet Jason Todd sorsáról. Határozhatunk tehát úgy is, hogy Robin önnön erejéből megmeneküljön, vagy épp Batman mentse meg őt, illetve persze követhetjük a képregényes kánont is, és engedhetjük Jokernek, hogy megölje. Döntéseink függvényében alakul majd a történet, a különböző szálakon futó sztoriban pedig Red Hood, Red Robin, vagy akár Hush is válhat Jason Toddból.

Ti hogyan döntötök majd, megmentitek Robint, vagy hagyjátok odaveszni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)