Hirdetés

Az új Fantasztikus Négyes rendezője beszélt a forgatásról és reagált a pletykákra is

|

Matt Shakman két nagyon fontos részletről is nyilatkozott a projekttel kapcsolatban.

Hirdetés

Három dolgot tudunk biztosra a következő Fantasztikus Négyes filmről: egyrészt azt, hogy Matt Shakman (WandaVízió, Trónok harca) fogja rendezni, másrészt azt, hogy nem eredetsztori lesz, harmadrészt a premierdátumát (a jelenlegi tervek szerint 2025. február 14.-én fog mozikba kerülni). Minden más csak pletyka és spekuláció, ezekből pedig született bőven azóta, hogy a Marvel bejelentette a projektet.

A legnépszerűbb teória az, hogy miután a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben már felbukkant, John Krasinski visszatér majd Reed Richardsként, de mások neve is felmerült már ilyen-olyan szereppel összefüggésben: Austin Butler állítólag azért lobbizik, hogy eljátszhassa Johnny Stormot, Dev Patellt pedig Reed Richards karakterével kötötték össze, noha utóbbira állítólag Adam Driver is esélyes. 

Hirdetés

Shakman most a Collider munkatársával beszélgetett új sorozatáról, a Christoph Waltz főszereplésével készült The Consultantról (ez az Amazon Prime Videón lesz látható február 24-től). Az interjú során természetesen szóba kerültek más projektek is, így például a Fantasztikus Négyes is, amiről két fontos dolgot is elárult nekünk a rendező. 

Shakman megerősítette, hogy az új Fantasztikus Négyes film forgatása 2024 elején kezdődik, addig még befejezi az Apple TV+ Godzilla-sorozatát, aztán 2025 Valentin-napjáig másból sem fog állni az élete, mint Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm és Ben Grimm első MCU-s kalandjából. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Természetesen hozzá is eljutottak a szereplőválogatással kapcsolatos pletykák, és igyekezett lehűteni a kedélyeket, ugyanis még a produkció korai szakaszában, a folyamat elején tartanak. Egyelőre tehát még nincs mit, illetve kit bejelenteniük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)