Hirdetés

Az új képek alapján komoly harcok várnak a The Suicide Squad tagjaira

|

Kötés itt, seb ott, törmelék amott - James Gunn nem fogja kímélni az Öngyilkos Osztagot.

Hirdetés

James Gunn a következő években továbbra is a képregényfilmek rajongóinak védőszentje lehet, hiszen jelentkezik egy Marvel filmmel (A galaxis őrzői 3) és előtte egy DC-mozival is, ráadásul utóbbival a David Ayer által megkoptatott Öngyilkos Osztag hírnevét tervezi visszaállítani.

Az eddigi előzeteseknek - különös tekintettel a korhatáros kedvcsinálóra - köszönhetően (amiket egyébként már magyar szinkronnal is élvezhettek) már van elképzelésünk róla, hogy mire számíthatunk az osztag visszatérésétől, de a legújabb képgaléria egy picivel még többet mutat a film jeleneteiből. 

Hirdetés

Már a trailerekben is meglehetősen viharvert állapotban voltak egyes karakterek, és úgy tűnik, hogy ez rendszeres állapot lesz a történet során, ugyanis a Total Film magazin által közzétett képkockák alapján a por, a horzsolások és sebek sűrűn látott vendégek lesznek a csapat tagjainál.

Persze nem gondolnánk, hogy ennyivel megússzák a DC feláldozhatói, ugyanis több jel is arra mutat, hogy hullani fognak majd, mint a legyek - pláne annak fényében, hogy egy gigantikus tengeri csillagnak kinéző intelligens idegen létformával, azaz Starróval kell felvenniük a harcot.

Na ki szavaz arra, hogy Blackguard (Pete Davidson), T.D.K. (Nathan Fillion) és Polka-Dot Man (David Dastmalchian) se húzza sokáig? Augusztus 5-én remélhetőleg a hazai mozikban ez is kiderül majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)