Hirdetés

Az új Lightyear trailer a sztoriról mesél

|

Buzz Lightyear szinkronját Chris Evans szolgáltatja.

Hirdetés

A Pixar arra készül, hogy kibővítse a Toy Story univerzumot, az első spin-off pedig kedvenc űrharcosunkra fókuszál majd, pontosabban szólva inkább arra, hogy bemutassa azt a hőst, akiről a játékfigurát mintázták. A Lightyear középpontjában tehát az igazi Buzz áll majd, akinek a szinkronhangját ezúttal nem a megszokott Tim Allen adja, hanem Chris Evans, ami segít megkülönböztetni a bábut a "valódi" űrhajóstól. Az animációs film azonban nem csak témája miatt érdekes, az első előzetes alapján látványra is egészen lenyűgöző az, amit a Pixar művelt. 

Hirdetés

Míg a korábbi trailer a hangulatteremtésre ment rá, addig az alábbi kedvcsináló inkább történetmesélős, ennek köszönhetően megtudhatjuk, hogy Buzz Lightyearnek mi a küldetése és milyen nehézségeken kell keresztülmennie, miközben megpróbálja elérni azt - merthogy olyan dolgok várnak rá, mint például az időutazás vagy éppen egy idegen bolygó fenyegetése. Nyilván nem maradhatott ki a korábban már megismert Robotcica sem. Nézzétek csak:

Ha minden jól megy, akkor a Lightyeart június 16-tól láthatjuk a hazai mozikban. Ti be fogtok ülni rá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)