Hirdetés

Az új Mátrix: feltámadások poszterek elárulják, kik az új karakterek?

|

Ugyan direktben egyik Mátrix 4 poszterre sincs ráírva, kiket alakítanak az újonnan csatlakozó színészek, segíthetnek kitalálni, mi lesz a szerepük.

Hirdetés

Azoknak, akik egy lineáris folytatást vártak, némileg csavart labdát dobtak a Mátrix: Feltámadások első előzetesével a Wachowski-nővérek, ugyanis az eredeti trilógiából ismert szereplők mellett nem csupán teljesen új karaktereket vetettek be.

Az új Morpheus kapcsán kellett rájönnünk, hogy régi karakterek friss verziói is megjelenhetnek a negyedik Mátrix-moziban. Így a szereplők kilétét övezi némi kétely, amit talán segíthet kibogozni a nyolc új poszter is, ami a főbb szereplőket ábrázolja.

Hirdetés

Így a Keanu Reeves által alakított Neo (vagy Thomas Anderson, ízlés szerint) és a Carrie-Ann Moss-féle Trinity mellett azt is pontosan tudjuk, hogy Yahya Abdul-Mateen II az új Morhpeus, új belépőként pedig látható Jess Henwick karaktere, Bugs, Neil Patrick Harris, mint az Analyst, illetve Eréndira Ibarra, aki Lexyt formálja meg.

Az egyik kérdőjel Priyanka Chopra karaktere, akiről egyesek úgy vélik, hogy az eredeti trilógiában látott két szökevény program gyermeke, Sati felnőtt verziója lesz, mások úgy gondolják, ő lehet az Orákulum új változata (de az sem kizárt, hogy a mindkét elmélet helyesnek bizonyul). A másik egyelőre ismeretlen szereplő Jonathan Groff karaktere, akiről a Mátrix: Feltámadások Wikipedia-oldalára valaki már bátran odaírta, hogy Smith ügynök egy másik testben, de ez puszta találgatás. Igaz, a kapcsolatot erősíteni látszik az új poszter, amin egy Desert Eagle pisztollyal látható Groff karaktere, ilyet pedig Hugo Weaving is kézbe vett az eredeti filmekben.

A találgatást (hacsak nem írták nagyon bonyolultra a történetet a Wachowski testvérek) decmeber 23-án válthatja a teljes bizonyosság, a film premierjét követően. A ti érdeklődéseteket felkeltette a rejtélyes szereposztás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)