Hirdetés

Az új mutánsok rendezője szerint még mindig nincs kizárva egy esetleges trilógia

|

A Marvel fiatal mutánsait felvonultató horrorelemekkel bővített film sorsa elképesztően viszontagságos volt, de Josh Boone szerint még így sem elképzelhetetlen, hogy érkezzenek hozzá folytatások.

Hirdetés

Igazából még mindig nem hisszük el, hogy hamarosan valóban mozikba kerül Az új mutánsok, melynek először 2018-ban kellet volna napvilágot látnia. Azóta folyamatosan tologatták a premiert, sőt a filmet kiadó Foxot időközben megvette a Disney. Mindezen viszontagságok ellenére, Josh Boone szerint továbbra is lehetséges, hogy trilógia kerekedik a rendhagyó X-Men történetből.

Hirdetés

Mikor legutóbb azt hittük, hogy megannyi halasztás után végre tényleg láthatjuk Az új mutánsokat, egy világjárvány szólt közbe, tehát a most aktuális augusztus 27-i premier kapcsán is vannak félelmeink. Josh Boone rendező viszont meglehetősen optimista, olyannyira, hogy még egy lehetséges trilógia képét is felvázolta:

"A legfontosabb, hogy ennyi idő után sikerült megcsinálnom a SAJÁT Az új mutánsok filmemet, és nagyon büszke vagyok rá. Abban reménykedem, hogy ha elég sikeres lesz, akkor a stúdió megengedi, hogy trilógiává bővítsem. Már mindent kiterveltem hozzá."

A rendező a "saját" verziójával arra utal, hogy a Fox újravágatta vele a filmet, mivel nem tetszett nekik Boone víziója. Azonban a felvásárlást követően a Disney azt mondta, hogy készítse el azt a vágást, amit eredetileg tervezett, viszont vegye ki belőle azokat az elemeket, melyek a Fox X-Men univerzumára utaltak volna. Még mindig nem tudjuk tehát, hogy jó lesz-e Az új mutánsok, de mindenképp biztató, hogy a kreatív döntés a rendező kezében volt, nem pedig egy profitorientált stúdiónál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)