Hirdetés

Nyomós oka van annak, hogy Az új mutánsok szereplői nem Xavier iskolájában laknak

|

A hamarosan debütáló film rendezője mesélt arról, miért kell a fiatal mutánsoknak egy nem túl barátságos helyen élniük.

Hirdetés

A tavasszal érkező Az új mutánsok közel sem olyan lesz, mint a korábbi X-Men-filmek, ugyanis sötét hangulatával és komolyabb hangvételű cselekményével igencsak közel kerül a horror zsáneréhez. Így hát a fiatal főhősök nem is Charles Xavier speciális iskolájában tengetik mindennapjaikat, az X-birtok helyett a csapat egy sokkal barátságtalanabb helyen él, és Az új mutánsokat rendező Josh Boone igyekezett is megmagyarázni, miért van ez.

Hirdetés

Elmondása szerint a főszereplők egy olyan helyen élnek, ami egyfajta elmegyógyintézetként funkcionál azon mutánsok számára, akik túl veszélyesek ahhoz, hogy Xavier házában tartózkodjanak. Bonne mondott volna még többet is, de bizonyos csavarokra és fordulatokra hivatkozva inkább lakatott tett a szájára.

Az új mutánsok április 2-án debütál a hazai mozikban, tehát még várnunk kell néhány hónapot, hogy kiderüljön minden. Ti mit reméltek a filmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)