Hirdetés

Az új Pinokkió trailerben végre a címszereplő is megmutatta magát

|

A Disney nem rejtegeti tovább az életre kelt fabábut, aki Tom Hankset boldogítja.

Hirdetés

A szívünket egyértelműen Guillermo del Toro Netflixre készülő Pinokkió-változata nyerte el, amely egyedi stílusvilággal és illusztris szereplőgárdával (Ewan McGregor, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Ron Perlman) igyekszik elmesélni ezt a kortalan történetet, de azért ne feledkezzünk meg róla, hogy jön a Disney saját verziója is Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe, Forrest Gump) rendezésében, egyenesen a Disney+-ra. Ez szintén nem szenved hiányt sztárokból. 

Hirdetés

Gepettót a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks kelti életre, rajta kívül pedig olyan színészek kaptak helyet a filmben szinkronhangként, mint Luke Evans, Joseph Gordon-Levitt és Keegan-Michael Key. A Disney eddig kifejezetten rejtegette a címszereplőt, azonban a legújabb trailerben már teljes valójában láthatjuk az életre kelt fafiút.

A karakter megjelenésének minőségével sokaknak vannak problémái, noha közel sem olyan negatív a visszhangja, mint a tündérnek (Cynthia Erivo). Nézzétek meg és döntsétek el, hogy nektek bejön-e: 

A Pinokkió szeptember 8-án, a Disney+ Day alkalmából debütál a streaming platformon. Ti adni fogtok neki egy esélyt vagy a fenti előzetes elriasztott tőle?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)