Hirdetés

Az új Predator film rendezője egy népszerű videojáték miatt talált rá a zeneszerzőre

|

A hamarosan bemutatkozó Prey dallamait ugyanaz a Sarah Schachner szerezte, akinek az Assassin's Creed Valhalla témáit is köszönhettük.

Hirdetés

A játékrajongók és filmrajongók közös halmazában sokaknak feltűnt, hogy a Prey zeneszerzője ugyanaz a Sarah Schachner, aki az Assassin's Creed Valhallán is dolgozott. Ez egy szándékos húzás volt Dan Trachtenbergtől, a film rendezőjétől. Történt ugyanis, hogy a Prey előkészítési fázisa orán Trachtenberg épp a vikinges Assassin's Creeddel ütötte el szabad óráit, és bizony hamar lenyűgözte őt a játék zenéje. A sztori folytatása innentől már viszonylag könnyen kikövetkeztethető.

Schachner egyébként a Valhalla mellett dolgozott az Assassin's Creed Unityn, a Call of Duty: Modern Warfare 3-on, a Need for Speed: The Runon, az Army of Two: The Devil's Cartelen, és az Assassin's Creed IV: Black Flagen még egy tucatnyi kisebb volumenű projekt mellett. Nem csoda hát, hogy Trachtenberg őt akarta.

Hirdetés

Az előzménynek számító Prey egyébként a Predator széria ötödik felvonása lesz, amely a mozikat elkerüli, ellenben augusztus 5-étől, azaz holnaptól megtekinthető lesz a Hulu streaming platformon. Utóbbi hazánkban sajnos nem elérhető, ám a kínálatának egy része igen, méghozzá a Disney+-on belül, így ebből szerencsére a magyar Predator-rajongók sem maradnak ki.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)