Hirdetés

Az új Spongyabob film 2021-re csúszik, a mozikat teljesen elkerüli

|

Többek között Keanu Reeves felbukkanása miatt is nagyon vártuk az új Spongyabob film, de úgy tűnik, még tovább kell gyakorolnunk a türelem nemes erényét.

Hirdetés

A SpongyaBob - Spongya szökésben (SpongeBob: Sponge On The Run) bemutatóját először május 22-ről augusztus 7-re módosították a koronavírusjárvány miatt, most viszont újabb csúszásról számolt be a stúdió: 2021 elején nézhetjük csak meg azt, hogyan találkozik SpongyaBob Kockanadrág és Keanu Reeves.

Hirdetés

Ez viszont még messze nem minden, ugyanis az is kiderült, hogy az új SpongyaBob filmet nem fogják mozikban bemutatni, végül a CBS All Access streamingplatformon debütál majd - a hazai forgalmazó, vagyis a UIP Duna Film is megerősítette, hogy hazánk sem kivétel, a magyar mozikat is elkerüli a film. Marc DeBevoise, a CBS All Accesst tulajdonló ViacomCBS egyik vezetője mindezek kapcsán elmondta, a SpongyaBob film digitális bemutatója remekül passzol saját streamingfelületük újratervezéséhez, ami jelenleg is zajlik. A SpongyaBob rajzfilmsorozat összes korábbi évada ugyancsak a CBS All Accessre költözik egyébként ezzel párhuzamosan. 

A pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kötötték az orrunkra, 2021 elején számíthatunk a digitális premierre. Addig is nézzétek meg újra a SpongyaBob - Spongya szökésben magyar szinkronnal felvértezett régebbi előzetesét, elvégre a CBS All Access verzió biztosan nem kap majd ilyen törődést. Abban lehet csak reménykedni, hogy valamelyik nálunk is elérhető platform, mondjuk a Netflix elhozza, és honosítja nekünk a filmet, ahogy ezt tette mondjuk a Star Trek: Discoveryvel, ami ugyancsak CBS All Access sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)