Hirdetés

Az új Star Wars sorozatot a Baljós árnyak ihlette

|

Mindenki nyugodjon meg, nem a midikloriános hablatyról van szó.

Hirdetés

A Star Wars: The Acolyte egy új széria lesz a messzi-messzi galaxisban, amely a The High Republic éra végén játszódik. Egy sötét, titokzatos thrillert kapunk a sötét oldal erőinek visszatéréséről, és a köztársaság aranykorának utolsó napjairól.

A témaválasztás nem véletlen: a sorozat főrendezője, Leslye Headland elmondta, hogy mindig is tudni akarta mi történt a Baljós árnyak előtt. Hogyan jutott el a Jedi rend oda, hogy Anakin felbukkanására egy őszinte hümmögés volt a reakció?

Hirdetés

A TheWrapnek adott interjújában Leslye mesélt kicsit az inspirációjáról a The Acolyte sztorivonalához.

"Tudni akartam, hogy George Lucas miért azon a ponton kezdte a Baljós árnyakat, ahol. Mindig azon járt az eszem, hogy mi vezetett idáig. A Star Wars rajongói agyam mindig azzal nyaggatott, hogy vajon mi vezetett idáig? A Jedik miért viselkednek így? Miért van az, hogy a hatalmuk csúcsán nem úgy reagálnak Anakin jelenlétére vagy Qui-Gon ragaszkodására, ahogy elvárnád? Még Darth Maul felbukkanására is annyi volt a reakciójuk, hogy 'hmm, érdekes'."

Ha ezekre a kérdésekre válaszokat kapunk a The Acolyte-ban (már ha félretesszük a lazy writing gyanúját), akkor ez a kis spin-off széria a Star Wars univerzum legfontosabb sorozatává nőheti ki magát. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)