Hirdetés

Az új Star Wars trilógia karakterei még visszatérhetnek

|

A Lucasfilm elnökének szavai alapján nem végleg búcsúztunk el tőlük a Skywalker korával.

Hirdetés

Bár a rajongók egy részének és az eredeti Star Wars filmek vágójának is megvan a véleménye a Lucasfilm elnökéről, azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy Kathleen Kennedy az évek során több mint 70 filmben működött közre és korábbi munkáit sokan imádják, csak a Csillagok háborúja univerzumának tekintetében megosztó a munkássága.

Az viszont biztos, hogy egy ideig még az ő felügyeletével jönnek majd Star Wars filmek, ugyanis nemrég 2024-ig meghosszabbították a szerződését, ami azt jelenti, hogy Patty Jenkins Rogue Squadronjánál biztosan ott lesz, és talán Rian Johnson, Taika Waititi és Kevin Feige projektjeiben is részt vesz. 

Hirdetés

De mi a helyzet az új trilógia karaktereivel? Noha Az utolsó Jedik és a Skywalker kora igencsak megosztó volt a rajongók körében, azért Rey (Daisy Ridley), Poe (Oscar Isaac) és Finn (John Boyega) így is fontos részévé váltak a messzi-messzi galaxisnak, és talán nem ördögtől való a gondolat, hogy akadnak, akiket érdekel a sorsuk. Kennedy a Disney+-on hamarosan debütáló The Book of Boba Fett sorozat kapcsán adott interjút az Empire-nek, amelyben arra a kérdésre is választ adott, hogy Rey és barátai visszatérhetnek-e még a jövőben: 

"Persze, ezek nem olyan karakterek, akiket elfelejtenénk. Ők tovább élnek, és a kreatív csapat is folyamatosan diskurál a sorsukról."

Jelenleg azonban a Star Wars franchise a sorozatokra fókuszál, Boba Fett szériája után jön a The Mandalorian folytatása, valamint számíthatunk az Andor és az Obi-Wan Kenobi mellékszálakra is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)