Hirdetés

Az új Transformers és Star Trek film bemutatója is csúszik

|

Mindkét projekt komoly akadályokba ütközött, a Transformers például egy teljes évet késik.

Hirdetés

A Paramount ma nagyon szomorú híreket hozott a filmrajongóknak. A két jelenlegi legfontosabb projektjük, a Star Trek filmsorozat következő felvonása, és a Transformers: Rise of the Beasts legalább fél évet fognak csúszni.

Az utóbbi produkciónak eredetileg 2022 júniusában kellett volna a mozikba kerülnie, míg a következő Star Trek filmet 2023 júniusára tervezték.

Hirdetés

Mindkét projekt jókora késést szenved el. A Steven Caple Jr. által rendezett Rise of the Beasts az új beosztás szerint 2023. június 9-re került át a stúdió naptárában, ami azt jelenti, hogy egy teljes évet fog késni. Hogy ennek mi az oka, azt a Paramount nem közölte, de ekkora változás komoly fennakadásokra és több jelenet újraforgatásának szükségességére utalhat. A Star Trek 2023. június 9-ről december 23-ra került át, nyilvánvalóan azért, hogy ne ütközzön a Transformers új premierjével.

Őszintén szólva a Transformers: Az utolsó lovagot követően nem bánjuk, ha több időt szánnak egy-egy produkcióra. Az ŰrDongó már sokkal szerethetőbb alkotás volt. Ami pedig a következő Star Treket illeti, még mindig a sötétben tapogatózunk és rengeteg a megválaszolatlan kérdés, ezért talán nem is annyira fájdalmas a halasztás.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)