Hirdetés

Az új Transformers film forgatási helyszínén videóra vették Optimus Prime-ot

|

Egy rajongó elkapott egy pillanatot a New York utcáin, amiben tisztán látható az Autobotok vezére.

Hirdetés

A Transformers franchise rengeteg filmes adaptációt kapott az elmúlt években, melyek minősége a vállalhatatlanságtól az "egy estére okés" skálán mozogtak. A Bumblebee előzményfilm volt az egyetlen, amit úgy tűnik, hogy gond nélkül fogadott mind a sajtó, mind a rajongótábor, és ami hamarosan egy kvázi folytatást is kapni fog.

A hamarosan érkező Transformers: Rise of the Beasts azonban nem a vicces mellékszereplőre, hanem magára a fővezérre koncentrál majd.

Hirdetés

Optimus Prime lesz a Rise of the Beasts középpontjában, így persze mindenki nagyon izgatott, hogy hogyan is fog kinézni majd a folytatásban. A CG-modellt nyilván még nem láthattuk, de a 6 kerekű formáját elkapták Brooklynban egy rövidke videó erejéig. Íme Prime kamionos változata a Transformers: Rise of the Beastsben:

A Transformers: Rise of the Beasts 1994-ben játszódik majd, ahol két ember keveredik bele három robotfrakció háborújába. A stáblista már önmagában izgalmassá teszi a projektet, de sajnos a premierre a jövő év nyaráig várnunk kell majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)