Hirdetés

Az új Végső állomás film rendezői eljátszották a halálukat Zoomon

|

Zach Lipovsky és Adam B. Stein így kapták meg a melót.

Hirdetés

A Végső állomás egyike a leghátborzongatóbb horrorszériáknak, köszönhetően annak, hogy olyan eseményekre épül, amik bármelyikőnkkel bármikor megtörténhetnek: egy autóbaleset során elszabaduló rakomány, meghibásodó vidámparki látványosság és repülőszerencsétlenség - mindegyikre volt már bőven példa a történelem során.

Az eleinte jól tejelő koncepciót persze addig fejték, amíg csak lehetett, a 2011-es ötödik rész után azonban elengedte a dolgot a New Line Cinema, és egészen 2019-ig parlagon hevert egy esetleges folytatás ötlete. Akkor derült ki, hogy a stúdió fel szeretné támasztani a franchise-t, de csak 2022-re tudott összeállni ténylegesen a stáb. 

A rendezést végül nem a Pókember: Nincs hazaúttal nagyot villantó Jon Watts vállalta, ő megmaradt producernek, hanem a 2018-as, Freaks című sci-fi thriller mögött álló duó, Zach Lipovsky és Adam B. Stein.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a páros versenyben volt a következő Végső állomás rendezői posztjára, és akkor sikerült megkaparintaniuk a pozíciót, amkor bevetettek egy rizikós trükköt, hogy meggyőzzék a New Line vezetőit és producereit az alkalmasságukról. 

Zach Lipovsky és Adam B. Stein
Zach Lipovsky és Adam B. Stein

A Zoom-beszélgetésük vége felé kísérteties jelenségek történtek velük: először a mögöttük lévő kandalló lángokba borult, majd miután a rendezők gyorsan eloltották a tüzet, a káosz folytatódott, és egy mennyezeti ventilátor lezuhanva lefejezte az egyikőjüket. Egy pillanatig dermedt csend volt, majd a feszültség azonnal megszűnt, amikor a New Line emberei rájöttek, hogy át lettek verve.

Lipovskyék előre felvett felvételek és vizuális effektek kombinációját használták a hatásos jelenet létrehozásához, ami nem csak nevetést váltott ki végül az illetékesekből, de bebiztosította számukra a munkát is. A feltételezések szerint a következő Végső állomás film alapját is az adja majd, hogy egy csapat ember kicselezi a halált, amely minden lehetséges eszközzel igyekszik utolérni őket, ha pedig rendezők kreativitása megmutatkozik majd a Guy Busick (Aki bújt, Sikoly) és Lori Evans Taylor (Desire, Wicked Wicked Games) által írt filmben is, akkor csak nyerhetünk. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)