Hirdetés

Az Uncharted-film már a Tomb Raidert is lehagyta a pénztáraknál

|

Nathan Drake kalandja jobban érdekli az embereket, mint bármelyik Lara Crofté.

Hirdetés

Habár az Uncharted-játékok hardcore rajongóinak nem feltétlenül nyerte el a tetszését, a Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készült filmes feldolgozás remekül nyitott a pénztáraknál, a Sony Pictures Motion Picture Group vezetője pedig már be is lengette, hogy egy új mozgóképes franchise-t alapozhatnak rá.

Azóta pedig csak gyűlik és gyűlik a pénz, így a Ruben Fleischer rendezte produkció most egy fontos mérföldkövet ünnepelhet.

Hirdetés

A Box Office Mojo adatai szerint az Uncharted globálisan már 301 millió dolláros bevételt lapátolt össze, amivel az inflációt nem számolva lepipálta a játékvilág másik híres kalandora, Lara Croft eddigi összes mozis megjelenését. A 2001-es Lara Croft: Tomb Raider ugyanis "csak" 274,7 millió, a 2003-as folytatása 160 millió, a 2017-as reboot pedig 274,65 millió dolláros bevételig jutott.

A Holland-féle Nathan Drake-kaland ezzel közel került ahhoz, hogy minden idők legsikeresebb videójátékos feldolgozását, a Sonic, a sündisznót is lepipálja, amely globálisan 319,75 millió dollárnyi bevételt szerzett.

Ha szívesen olvasnál még jól sikerült filmes adaptációkról, a puliwoodos srácok nemrég 13 példát hoztak nektek, amikor egy játék a vásznon is remekül működött. Ami pedig Nathan Drake és Lara Croft rivalizálását illeti, nemrég egy látványos rajongói film  is készült, melyben nem csak egymással, de Indiana Jonesszal is versenyt futnak egy ereklyéért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)