Hirdetés

Az Utódlás sztárja egyszerre szállt bele a Trónok harcába, a Harry Potterbe és Johnny Deppbe

|

Brian Cox egyetlen pillanatig sem finomkodott, csak úgy szórta a pofonokat emlékirataiban.

Hirdetés

Brian Cox, kinek neve a legtöbbeknek valószínűleg jelenleg épp az Utódlás-trilógia és az abban szereplő karakter, Logan Roy miatt lehet ismerős, megírta nemrég az emlékiratait, melyekből részleteket közölt a GQ magazin. Az idézett részekben megkapta a magáét többek között A Karib-tenger kalózai és a Harry Potter széria, valamint az HBO-féle Trónok harca is.

Utóbbi kapcsán például arról esett szó, hogy eredetileg Robert Baratheon királyt épp Cox alakította volna, de nem fogadta el a felkérést, mert kevesellte a pénzt. Arra Cox is kitért, hogy a sorozat színészei később hatalmas összegeket zsebelhettek be, de saját karaktere nem húzta sokáig, így szerinte ebből a jóból neki nem jutott volna ki - bár korábban azt is írta, hogy nincs tisztában azzal, fontos szereplő-e Robert Baratheon, mert a sorozatról keveset tud, a karakterre pedig rá sem keresett.

Hirdetés

Itt viszont még messze nem állt meg Brian Cox. Megcsapkodta kicsit A Karib-tenger kalózai-filmeket is, melyek véleménye szerint kizárólag Johnny Deppről szóltak, mint írta, az egész egy "Johnny Depp, mint Jack Sparrow show" volt - ebben mondjuk van is valami.

Szerinte Depp egy túlértékelt színész, akinek már az 1990-es Ollókezű Edwardban sem kellett túlzottan sokat teljesítenie, utána viszont még kevesebbet tett le az asztalra. Mégis, Cox szavaival élve, "az emberek imádják őt, vagy legalábbis imádták, ma már kevésbé szeretik". Cox egyébként a kormányzó szerepét kapta volna meg A Karib-tenger kalózai-filmekben, de ez végül Jonathan Pryce-hoz került.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Harry Potter-szériával volt talán a legkedvesebb. Itt Alastor "Rémszem" Mordon szerepéért volt versenyben, amit végül mint tudjuk, Brendan Gleeson kapott meg. Cox szerint ekkor Gleeson "sokkal divatosabb" színész volt, mint ő, de úgy vélte, egészen egyszerűen így megy ez ebben az üzletágban. Hozzátette viszont, hogy Gleeson sokkal jobb Rémszem volt, mint ő valaha is lehetett volna. A sok képzeletbeli feketepont mellé tehát kiosztott azért egy ceruzás pirosat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)