Hirdetés

Az X-akták alapján készül egy animációs vígjátéksorozat

|

Mulder és Scully sötétetebb kalandjai után érkezik egy lazább hangvételű történet.

Hirdetés

1993-ban rajtolt el az X-akták, amiben két FBI-ügynök mindenféle paranormális jelenség körül forgó ügyeket vizsgált ki, és ennyi elég is volt ahhoz, hogy rengeteg rajongót gyűjtsön maga köré a sci-fi sorozat. Hosszú kihagyás után néhány éve visszatért a széria, ám most úgy tűnik, hogy a Fox tovább szeretné bővíteni a franchise-t.

Hirdetés

Kiderült, hogy a vállalat elkezdett dolgozni egy animációs spin-offon, ami jelenleg a The X-Files: Albuquerque nevet viseli, és nagyon úgy tűnik, hogy egy másfajta közönség számára készül, mivel egy vígjátékról van szó. A cselekmény középpontjában nem éppen profi ügynökök állnak majd, akik a Mulder és Scully számára túlságosan is nevetséges ügyeket kapják meg.

Producerként részt vesz a projektben az eredeti sorozat atyja, Chris Carter, valamint az a Gabe Rotter is, aki segített feléleszteni a szériát a Foxnál. Rajtuk kívül pedig Rocky Russo és Jeremy Sosenko is beszállt a mókába íróként és producerként. Az animációért a Bento Box felel majd, és egyelőre úgy tűnik, hogy se David Duchovny, sem pedig Gillian Anderson nem csatlakozott a projekthez.

Szerintetek szükség van egy ilyen szériára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)