Hirdetés

Az X-Men filmek producerétől jön a Battlestar Galactica mozi

|

A kultikus sci-fi széria hamarosan a nagyvászonra költözik.

Hirdetés

A Hollywood Reporter beszámolója szerint Simon Kinberg lesz a Csillagközi romboló (Battlestar Galactica) franchise filmes változatának írója és producere. Kinbergnek már van némi tapasztalata a filmes univerzumokkal, köszönhetően az X-Men szériának, amiben aktív szerepe volt az Ellenállás végétől egészen az Új Mutánsokig. Most egy új műfajba vetheti bele magát Dylan Clark, a projekt vezető producerének oldalán.

Hirdetés

Kinberg maga adott ki egy hivatalos közleményt a hír kapcsán:

"A Csillagközi romboló a sci-fi műfaj Szent Grálja. Nem lehetnék izgatottabb a tudattól, hogy valami újat hozhatok a szériába, amellett persze, hogy tisztelettel kezelem azt, amitől olyan ikonikussá vált. Nagyon hálás vagyok Dylannek és a Universalnak, hogy rám bízták ezt az elképesztő univerzumot."

Az eredeti Csillagközi romboló sorozat még a '70-es évek végén futott, és a Star Wars népszerűségére akart rájátszani. A történet az emberiség és a cylonok háborújáról mesélt, mely után az emberi faj maradéka menekülni kényszerült, és egy űrhajó fedélzetén elindult felkutatni az addigra mítosszá vált Földet.

Simon Kinberg

A széria ugyan filmes formában fog feltámadni, de a sorozatrajongóknak is lesz mit nézniük a Mr. Robot alkotójának, Sam Esmailnek köszönhetően. A kisképernyős rebootot ő fogja összehozni, ami az NBC Peacock nevű streaming platformján lesz majd elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)