Hirdetés

Az X-Men mutánsai és a Transformers robotjai jövőre találkozni fognak

|

A Marvel és a Hasbro együttműködnek egy új projektben.

Hirdetés

A Hasbro játékgyártó órás a Transformers robotjaival, a Marvel pedig az X-Men hősökkel készül egy közös eseményre, ami valamikor 2021-ben lesz esedékes. Ugyan ez önmagában nagyon jól hangzik, de adott a kérdéses, hogy ez mit is jelent majd valójában. Egyelőre egyik fél sem volt kifejezetten beszédes.

Első körben csak egy képet kaptunk, amin a Transformers logó és a The Uncanny X-Men felirat, illetve a Marvel mutánsainak jellegzetes repülőgépe szerepel. A Transformersnek egyébként voltak az elmúlt években érdekes crossoverei: a Ghostbusters esemény alatt például kaptunk egy átalakuló Ecto-1 játékot, és egy 5 füzetből álló képregényszériát az IDW Publishingtól.

Hirdetés

Nem elképzelhetetlen, hogy ezúttal is valami hasonló vár ránk. Mivel a Marvel keze benne van a dologban, így majdnem biztos, hogy lesznek közös képregények, és az X-Men csapat repülőjének jelenléte miatt arra gondolnánk, hogy legalább egy átalakuló Blackbird figurát is kapunk. Amíg bővebb infó nem érkezik, addig csak találgatni tudunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)