Hirdetés

Azt hiszed, hogy a biszexuális Superman tuti bukás? A DC számai mást mutatnak

|

A változás mindig nagy port kavar, de üzletileg ez most nem tűnik rossz húzásnak a DC részéről.

Hirdetés

Nemrégiben a DC Comics bejelentette, hogy a november 9-én érkező Superman: Son of Kal-El képregénysorozat ötödik részében hivatalossá válik, hogy az új Superman biszexuális. Ez persze igen nagy port kavart a legtöbb kommentszekcióban, de azt fontos tudni, hogy a DC nem írja át az eredeti karakter szexuális orientációját és nem is cserélik le Clark Kentet. Akit érdekel a sztori részletesebb leírása, ebből a cikkből minden fontos információt megtudhat a képregénnyel kapcsolatban.

A sztoriért Tom Taylor felel, akinek John Timms segít mint grafikus. Jon Kent a Son of Kal-El című sorozatban a Daily Planet riporterével és barátjával, Jay Nakamurával kerül közelebbi viszonyba. Kettejük románca a hamarosan debütáló részben kezd kibontakozni, amit minden korábbi előrejelzésnél nagyobb várakozás előz meg, legalábbis az előrendelési számok ugrásszerű növekedése erre enged következtetni. 

Hirdetés

A képregények eladásainál megfigyelhető, hogy mindig az első rész a legsikeresebb, aztán a sztori folytatásai egyre kevesebb eladást tudnak generálni. Ebben az esetben azonban nem igaz a formula. A november 9-én érkező részt például már többen rendelték elő, mint a nyitó epizódot, a képregényről pedig több kritikus azt állítja, hogy az egyik legjobb a ma fellelhető kínálatból. Ezt persze majd mindenki saját szája íze szerint értékeli majd, de az egyelőre biztosnak tűnik, hogy üzletileg a lépés előnyös volt.

A DC keményen dolgozott azon az elmúlt években, hogy növelje az LGBTQ+ karakterek számát az univerzumában, láthatóan ez a trend beérni látszik, azzal együtt, hogy komolyabb közéleti vitákat kavar. Ti követitek a Son of Kal-El történéseit?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)