Hirdetés

A Disney elnöke tudja Baby Yoda igazi nevét

|

Olyan információ birtokában van, amiért a legelvakultabb rajongók képesek lennének bármire.

Hirdetés

A The Mandalorian készítői bizonyára sejtették, hogy Baby Yoda (avagy ahogy a sorozatban emlegetik, a Gyermek) népszerű lesz a rajongók körében, de azt valószínűleg ők is csak a legvadabb álmaikban remélték, hogy ekkora tömeghisztéria alakul ki a cuki zöld lény körül. 

Hirdetés

Nem mindenki hívja azonban őt Baby Yodának vagy Gyermeknek. A Walt Disney Company elnöke, Bob Iger például a The Star Wars Showban adott interjújában elárulta, hogy ő bizony tudja a csöppség igazi nevét és bár nem fogja elárulni, de ez az egyik oka annak, hogy extra védelemre szorul, mert nem akarja, hogy valaki adjon neki valamiféle igazságszérumot. Annyi segítséget azért adott Iger, hogy a rajongók új kedvencét nem George-nak hívják, így máris egy mandalori-sóhajtásnyit közelebb kerültünk a megoldáshoz. Iger mesél még egy-két részletről a műsorban, mint például a Baby Yoda merchandise, itt nézhetitek végig:

Ha rajtatok múlna, ti hogyan neveznétek el Baby Yodát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)