Hirdetés

Így harcolna bébi Yoda Darth Sidiousszal a Sith-ek bosszújában

|

A The Mandalorian legcukibb lénye körüli felhajtás nem csitul, most éppen azt képzelte el valaki, hogy milyen lenne az idősebb Yoda helyett a kis bébi összecsapása Darth Sidiousszal.

Hirdetés

A The Mandalorian eddig egy meglehetősen jól sikerült sorozat, ami a régivonalas Star Wars rajongókat is megérintette, nyilván a sci-fi western hangulat jól fekszik ennek a zsánernek, de persze az internet jelentős része a bébi Yoda jelenségen pörög, és csak úgy hullanak az ötletes mémek, gifek, rajzok, videók.

Hirdetés

Persze mindenki tudja, hogy ez a baba nem Yoda, de ez nem akadályozta meg MaxBaumannt abban, hogy összeeressze Darth Sidiousszal egy videó erejéig. A kis 2 és fél perces szösszenetben bébi Yoda került Yoda helyére a Sith-ek bosszújának legendás párbajában, és az eredmény félelmetesen cuki lett. Kifejezetten javasoljuk mindenkinek, hogy nézze végig mindenki, mert a zárópoén a legjobb az egészben.

A pöttöm, alig 50 éves Yodával minden pénteken találkozhat a világ szerencsésebb része a Disney+ The Mandalorian sorozatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)