Hirdetés

Michael J. Fox és Christopher Lloyd együtt a jövő autójában

|

Újra egyesült a legendás duó egy Toyota reklám erejéig, ami megmutatja, hogy hogyan is fog működni a szeméthajtású autó.

Hirdetés

A Vissza a jövőbe nap tiszteletére Michael J. Fox és Christopher Lloyd összejöttek egy reggelire, hogy megdumálják, mi is jött be abból, amit a Back to the Future II-ben láttak. Ekkor ugrik be a képbe a Toyota embere, hogy elmondja, hogyan is csinálnak majd üzemanyagot a szemétből.

Azt már láttuk a CollegeHumor feldolgozásában, hogy mennyire nem jött be az, amit a film rendezői akkor megálmodtak 2015-ről, de azért van pár dolog, ami tényleg működik. Például a szemétmeghajtású autó sincs olyan nagyon messze. A Toyota megmutatja, hogy hogyan lehet a kukából energiát kifacsarni, amitől még Doki (mára már nem sok) haja is égnek áll.

Ma Vissza a jövőbe napot tartunk a GSO-n, így rengeteg ezzel kapcsolatos tartalmat várhattok mára. Addig is tartsatok ki, és várjátok velünk Marty érkezését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)