Hirdetés

Már jövőre láthatjuk a Bad Boys 3-at?

|

Will Smith egy interjúban megerősítette, hogy előbb láthatjuk a Bad Boys 3-at, mint gondolnánk.

Hirdetés

Lehet szeretni vagy gyűlölni az első kettő Bad Boys részt, de az elvitathatatlan tőle, hogy Michael Bay akcióorientált, robbanásokra és hatásvadász jelenetekre kiélezett stílusa igencsak jól állt a filmeknek és bennük a két főszereplőnek, Martin Lawrence-nek és Will Smith-nek. A második rész 2003-ban jelent meg és a rajongók azóta várják, hogy elkészüljön a Bad Boys 3, amit az is nagyban elősegített, hogy hol Lawrence, hol pedig a széria producere, Jerry Bruckheimer beszélt pozitívan a folytatás lehetőségéről, valamint a Sony már belőtte a következő két epizód dátumát is. 

Most maga Will Smith erősítette meg a Zane Lowe-nek adott interjújában a Beats 1 stúdióban, hogy "nagyon-nagyon-nagyon nagy esély van arra, hogy az elkövetkező 12-16 hónapon belül láthatjuk a Bad Boys 3-at". A 16 hónap amúgy is megegyezik a stúdió által belőtt időintervallummal, viszont Smith szavai alapján az is megeshet, hogy már korábban, akár jövő októberben szemügyre vehetjük a filmet. Ez csak azért különös, mivel jelenleg egyetlen dátum van hozzá, semmi több. Hivatalosan még a két főszereplő visszahozását sem erősítették meg, ráadásul végleges forgatókönyve és kiválasztott rendezője sincs még a Bad Boys 3-nak, elvégre Michael Bay nem írt még alá. Szintén súlyosbító tényező, hogy azt továbbra sem tudjuk, hogy Big Willie-t főszereplőként láthatjuk-e viszont, avagy csak producerként egyengeti majd a rosszfiúkat, ahogy teszti azt a Kaliforniába jöttem reboot esetében is. Mondjuk nélküle nem sok értelme lenne. 

Jelen állás szerint a Bad Boys 3 2017. februárjában mutatkozhat be világszerte. Vagy korábban. Ti kíváncsiak vagytok rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)