Hirdetés

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk - Will Smith és Martin Lawrence magyar feliratos előzetesben csap oda

|

Új előzetest kapott a Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével készülő 3. Bad Boys mozi.

Hirdetés

A stúdió előzetes ígéreteihez híven ma délután befutott a Bad Boys for Life, vagyis a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk legújabb előzetese. A trilógia lezárása az új videó alapján is hű marad a klasszikussá vált előző két részhez. 

Hirdetés

Will Smith és Martin Lawrence párosa még mindig zseniális, az előzetesből viszont az derül ki, hogy az idő őket sem kíméli, Marcus pedig nyugdíjba vonul. Mike egy fiatalokból álló csapat, az AMMO tagja lesz, közben viszont valaki elkezd vadászni rá. Éppen ezért újra összeállnak a rosszfiúk, hiszen Marcus nem hagyhatja, hogy valaki levadássza régi barátját. Természetesen az előzeteset magyar felirattal nézhetitek meg.

A Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk 2020. január 16-án érkezik meg a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)