Hirdetés

Napi büntetés: Yoda mester új slágere a botjáról szól

|

Ismét zseniális videóval jelentkezett a Bad Lip Reading csapata, amiben néhány pillanatra még bébi Yoda is feltűnik. És persze azóta a botról szóló dalt énekelgetjük mi is.

Hirdetés

A Bad Lip Reading még 2016-ban lepett meg minket egy teljes hosszúságú zenével, amiben Yoda énekelt mindenféle őrültségről, és ami egyébként egy korábbi paródiajelenetük kibővített verziója volt. Most újabb hasonló alkotással jelentkeztek a srácok, ám ezúttal a Star Wars: Az utolsó Jediket vették alapul.

Hirdetés

A csapat a filmnek azt a jelenetét dolgozta fel, amikor Luke Skywalker az Ahch-To bolygón Yoda erőszellemével társalog. Azonban a Bad Lip Reading magasról tesz a mélyen szántó gondolatokra, így Yoda többek között arról dalol, hogy a botja jobb, mint a bacon. Természetesen a The Mandalorian sorozatban megismert, szimplán csak bébi Yodaként emlegett lény is bekerült a klipbe.

Nálatok is pörög már fejben a refrén folyamatosan? Nyugi, csak 1-2 napig tart...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)