Hirdetés

Balesetet szenvedett Hide the pain Harold, de szerencsére nincs komoly baj

|

Nagyon könnyen megúszta a szerencsétlen esést Arató András, azaz Hide the pain Harold.

Hirdetés

A mémek magyar koronahercegét, Hide the Pain Haroldot valószínűleg jól ismeritek ti is. Ha esetleg mégsem, akkor egyébként érdemes lehet ránézni erre a videóra, ami tíz percben foglalja össze Arató András történetét

Hide the Pain Harold nemrég saját Facebook-oldalán számolt be arról, hogy balesetett szenvedett, egészen pontosan elesett. Nem kell azonban rögtön megijedni, Arató András viszonylag könnyen megúszta a dolgot.

Hirdetés

Ahogy az alábbi posztban is olvasható, gyorsan a balesetin kötött ki, ahol kellemesen csalódott az ellátásban, és gyorsan meglett a diagnózis is: összesen két ujja törött el, nagyjából hat hétbe telik, mire teljesen rendbe fog jönni.

Ő úgy fogalmazott, hogy addig elég nehezen tud majd netezni, így mi mást is kívánhatnánk neki, mint mielőbbi gyógyulást, és gondtalan szörfölést a világszőttesen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)