Hirdetés

Balesetet szenvedett, kritikus állapotban van Jeremy Renner

|

A színész hóeltakarítás közben sérült meg súlyosan.

Hirdetés

Variety számolt be arról, hogy kórházba került, és "kritikus, de stabil" (vagy inkább súlyos, de stabil, nem tiszta az eredeti közlemény megfogalmazása) állapotban van Jeremy Renner, aki feltehetően nevadai otthonában szenvedett balesetet hóeltakarítás közben. A régióban a napokban erős havazás volt, feltehetően ennek eltakarításán dolgozott.

A baleset további részletei nem ismertek, Renner képviselője csak annyit árult el, hogy a családja vele van, kiváló ellátást kap. 

2015-ben egy hóeltakarító járművel pózolt, a napokban sztoriban többször is megosztotta, amint hókotrót vezet, de nem tudni, ennek, vagy valami ehhez hasonlónak köze van-e a mostani ügyhöz. Az is lehet, hogy jégen csúszott el, és véletlenek szerencsétlen sorozata folytán szerzett súlyos sérüléseket.

Hirdetés

Reméljük, hogy mihamarabb sikerül felépülnie, és folytathatja a munkát. Mostanában a Mayor of Kingstown sorozatban látható, aminek második évada ebben a hónapban mutatkozik be, illetve együtt dolgozik a Disney-vel is különböző projekteken.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)