Hirdetés

A folytatás és a sorozat mellett még egy spin-off filmmel is bővülni fog a John Wick univerzum

|

Az elkövetkezendő években sok újdonságra számíthatnak a mesteri bérgyilkos nevével fémjelzett világ rajongói.

Hirdetés

Idén debütált a mozikban a John Wick: 3. felvonás - Parabellum, amivel trilógiává nőtte ki magát a 2014-ben indult kaland. Időközben akkora népszerűségre tett szert Keanue Reeves karaktere, hogy már készül a filmsorozat negyedik epizódja, valamint egy The Continental című sorozat, sőt, akár hiszitek, akár nem, akad még egy harmadik projekt is.

Hirdetés

A Deadline exkluzív beszámolójából kiderült, hogy a későbbiekben egy spin-off mozival fog bővülni a John Wick univerzum, ami a Ballerina nevet viseli. A film főszereplője egy fiatal bérgyilkosnő lesz, aki bosszúhadjáratra indul, miután lemészárolták a családját. Egyébként a Parabellumban volt egy Ballerina nevű karakter, akit Unity Phelan alakított, de az egyelőre nem teljesen egyértelmű, hogy ő lesz-e a spin-off középpontjában, vagy esetleg egy teljesen másik szereplő.

Annyit tudunk még, hogy a forgatókönyvön a Parabellum írója, Shay Hatten dolgozik, a rendezői széket pedig az a Len Wiseman foglalhatja el, aki korábban az Underworld-filmeken és több népszerű sorozaton is dolgozott. Producerként pedig még Keanue Reeves is részt vesz a projektben, ami egyébként a Lionsgate-nél készül.

Ti örültök, hogy még tovább bővül a bérgyilkosos univerzum?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)