Hirdetés

Bam Margera perel, amiért kirúgták a Jackass Foreverből

|

Johnny Knoxville, a Paramount Pictures és az MTV is érintettek az ügyben.

Hirdetés

Július végén futott be a Jackass Forever első előzetese, amelyben Johnny Knoxville, Steve-O és a többiek újfent ön- és közveszélyes dolgokat csinálnak, amiken majd jól szétröhöghetik magukat a rajongók.

Ám nem mindenki tért vissza az eredeti csapatból, Bam Margerát például biztosan nem láthatjuk majd a kész filmben ökörködni annál az egyszerű oknál fogva, hogy még korábban kirúgták őt a produkcióból. Ezt maga Margera jelentette be egy azóta törölt Instagram-videóban, amelyben arra kérte a rajongóit, hogy bojkottálják az új Jackasst, és az öngyilkosságra is utalgatott. 

A kirakásának oka nem túl prózai: komoly alkoholfüggőséggel küzdött évekig, az elvonót is megjárta, azonban így sem sikerült józannak maradnia, ennek következtében pedig távoznia kellett, mivel - saját bevallása szerint - a Paramount időzített bombaként tekintett rá. A dolog aztán odáig fajult, hogy a Jackass Forever rendezője, Jeff Tremaine távoltartási végzést kért ellene, de ezzel még nincs vége az ügynek. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint Margera most beperelte Johnny Knoxville-t, Spike Jonze producert, a Paramount Pictures-t, az MTV-t és másokat is a kirúgása miatt, több millió dolláros kártérítést követel. A 39 oldalas keresetet hétfőn nyújtotta be a Los Angeles-i Felsőbíróságra, amelyben az szerepel, hogy embertelenül, bántalmazóan és diszkriminálóan bántak vele, valamint jogellenesen mondtak fel neki annál a franchise-nál, ami az ő segítségével jött létre.

A dokumentum állítása szerint Knoxville és Jonze 2019-ben, egy rehabilitációs ellátás közben arra kényszerítettek, hogy írjon alá egy megállapodást (Wellness Agreement), amely arra kötelezte őt a forgatás alatt, hogy naponta teszteljék alkoholra és drogokra. Állítólag arra sem volt lehetősége, hogy ügyvéddel megvizsgáltassa a szóban forgó megállapodást. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Paramount az egyik ilyen pozitív teszt miatt menesztette őt, a per szerint addigra Margera már forgatott jeleneteket, ötletekkel gyarapította a filmet (amelyek nagy részét fel is használták a Jackass Foreverben), és egy olyan gyógyszerkoktélt erőltetett rá napi szinten a stúdió által felfogadott orvos, ami miatt a sértett fizikailag és szellemileg is kimerült, depressziós volt. Nem egyszerű tehát a helyzet, de a bíróság majd eldönti, hogy jogilag kinek volt igaza ebben a zűrös szituációban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)