Hirdetés

Bam Margera rövid időn belül másodszor szökött meg a rehabról

|

Két hete egyszer már eltűnt, akkor a rendőrség kísérte vissza az alkoholproblémákkal küzdő Bam Margerát.

Hirdetés

Közismert deszkás, a Jackass sorozat és filmek egyik elengedhetetlen része, valamint számos spin-off főszereplője volt a most 42 éves Bam Margera, azonban már közel 15 éve küzd alkoholproblémákkal, melyek súlyosbodtak barátja, Ryan Dunn 2011-es halála után. Többször járt rehabon, számos alkalommal keveredett konfliktusba az alkohol miatt, és nem vehetett részt a Jackass Forever munkálataiban sem, sőt, pert indított a stáb különböző tagjai ellen, ami végül megegyezéssel ért véget.

Feltehetően anyagilag sem áll jól, illetve megviselte, hogy bár nem váltak el feleségével, Nicole Boyddal, a hölgy kérvényezte, hogy ő legyen gyermekük egyetlen törvényes gyámja, és Bam kísérettel látogathassa Phoenix Wolfot.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt nyoma veszett abból a rehabilitációs intézetből, ahova a bíróság utalta őt be, egy héttel később találtak rá egy szállodában, ahonnan rendőri kísérettel tért vissza az intézménybe. Azt mondta, nem elégedett a szolgáltatással, és ő keres magának egy másik intézményt, ugyanakkor a TMZ bulvárlap úgy értesült, akkor már napok óta nem szedte a gyógyszereit, csapata aggódott, hogy ismét iszik.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Most újra keresik, mivel megint megszökött: utoljára vasárnap késő délután látták a floridai Deerfield Beachen. Reméljük, sikerül kimásznia abból a helyzetből, amiben most van, és egyszer majd talpra tud állni, ahogy Steve-O is tette

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)